[ informatie ]

knie.nl
jointcare.nl
(informatie/patiëntenforum)

xmlfeed.jpg

[ 18 01 2006 ]
Over knieblog

Ik ben met knieblog.nl gestart in januari 2006, na het besluit om me in juni van dit jaar te laten opereren aan m'n rechterknie. Er zal een knieprothese geplaatst worden.
Door te schrijven over mijn ervaringen en reacties van anderen te lezen, hoop ik me beter voor te kunnen bereiden op die ingreep en heb ik straks tijdens de revalidatie een leuk project om me mee bezig te houden. En wellicht hebben anderen die zich voorbereiden op zo'n operatie iets aan de informatie op deze weblog.

Mijn achtergrond
| vrouw | 52 jaar | zelfstandig werkend grafisch ontwerper | geboren met een patella luxatie aan beide knieën; daaraan geopereerd rond mijn 10e en 16e jaar; inmiddels ernstige slijtage-klachten |

Ik geef op knieblog geen specifieke naw-gegevens en namen van artsen en andere betrokkenen. Dat geeft me meer mogelijkheden om vrijuit over het ziekenhuis en de mensen die er werken en verblijven te schrijven. Voor de inhoud lijkt het me ook niet van belang om namen en rugnummers te vermelden.

De weblog heeft MovableType als content management systeem.
Reacties zijn van harte welkom. Ze zijn voor iedere bezoeker toegankelijk. Ik houd me wel het recht voor om reacties, zonder overleg en opgaaf van redenen, zo nodig in te korten of te verwijderen.

Disclaimer
Beweringen en informatie op medisch gebied heb ik van horen zeggen, ergens gelezen of uit eigen ervaring en inzicht. Ik heb geen medische achtergrond.
Ik sluit dan ook iedere aansprakelijkheid uit van de gevolgen van het gebruik van de geboden informatie.
De informatie die via reacties en hyperlinks kan worden verkregen valt onder de verantwoordelijkheid van derden.

Het copyright berust bij knieblog.nl. Alle rechten voorbehouden.