[ informatie ]

knie.nl
jointcare.nl
(informatie/patiƫntenforum)

xmlfeed.jpg

[ 6 07 2006 ]
Dag 7

Ik wilde dat ik de opgaande lijn van de vorige dagen door zou kunnen trekken. Maar ik zit nog steeds op 70 graden. Vanochtend voelde de knie stijf en stram, alsof 30 graden het maximum zou zijn dat ik kon halen. Na enig oefenen werd dat beter, maar de buiging bleef bij 70 steken. Ook na een extra tocht naar de oefenzaal en 20 minuten op zo'n zwengelstoel, zat er niet meer in. Teleurstellend. Mijn plan was: vandaag 80, morgen 90, vervolgens naar huis.
Inmiddels loop ik wel zelfstandig korte stukjes met het looprek. Morgen komen de krukken aan de beurt.
Het fijnste moment van de dag was toen ik voor het eerst sinds de operatie onder de douche zat. Lekker lang.
Ik verlang naar samen thuis zijn. De vertrouwde omgeving, slapen in m'n eigen bed, lekker eten, glaasje wijn, privacy.
Ik ga daar nog even aan werken.

Reacties

Aly, ik vind je zeer moedig.
Hopelijk gaat de revalidatie zoals je dat hoopt.
't Zal even tandenbijten worden, maar dat hoef je niet meer te leren.
Morgen naar huis en dan je laten verwennen!
Kan het mooier?
Veel liefs van je broertje.
Jan.

[ terug naar alle artikelen ]

omslag195.jpg