[ informatie ]

knie.nl
jointcare.nl
(informatie/patiƫntenforum)

xmlfeed.jpg

[ 4 07 2006 ]
Dag 5

Ik ben nu even de meest mobiele van de zaal.Twee krukkenklanten zijn ontslagen.En dus win ik het van de kamergenoot met een recente heupfractuur.
Ik weet niet in hoeverre ik zo'n eerste plaats als mijn verdienste mag beschouwen. Het deelnemersveld is wel heel erg zwak. En de dag is nog niet om. Voor je het weet wordt er iemand met een gebroken arm binnengereden die moeiteloos de eerste plaats overneemt.
Maar toch: ik kan vandaag m'n knie 60 graden buigen en het lopen gaat iets beter (brug, looprek). Straks nog wel even oefenen zodat ik morgen ook qua kracht weer wat vooruitgang geboekt heb.

Reacties

Klinkt allemaal redelijk positief. Natuurlijk, als je op dit moment de meest mobiele bent moet je daar ook van genieten. Zonder meer belangrijk om bij het moment te leven en ook om te genieten van wat er maar te genieten valt.
Zelf was ik op dag 5 al weer thuis, maar uit je verhaal krijg ik de indruk, dat je een beter oefenprogramma hebt in het ziekenhuis en dat geeft je toch een betere uitgangspositie voor als je weer thuis bent.
60 graden is al een mooie prestatie.
Inmiddels fiets ik al weer sinds een week buiten (met bijna 6 weken). Heerlijk om weer een iets groter bereik te hebben.
Over een paar weken ben jij ook weer zo ver.
Ga lekker door met je oefeningen en let maar even niet op diegene met een gebroken arm, die misschien jouw fakkeltje wil overnemen!
groeten, goede moed, veel geduld en heel veel succes!
Toos

Wat goed dat je zo goed vooruitgaat. en dat je dat zo mooi compact op de site even kan lezen. Die morfine lijkt me toch een aparte ervaring. Maar ik begrijp dat ze het pompje hebben weggehaald voor je vervolgens naar de verslavingszorg door kan.
Ik kom graag even kijken hoe het gaat, met dat durven bedoel ik. Tot gauw.
Maria

Heel veel succes deze laatste dagen in het ziekenhuis..... helaas ga ik je even niet meer volgen.... mijn laatste vakantie met een versleten knie. Volgend jaar ren ik vast en zeker de bergen op en af waar ik nu tegen elk hellinkje aankijk als tegen een berg.
Sterkte en veel oefenplezier!Groet,
Celine.

[ terug naar alle artikelen ]

omslag195.jpg