[ informatie ]

knie.nl
jointcare.nl
(informatie/patiëntenforum)

xmlfeed.jpg

[ 3 07 2006 ]
Dag 4

De resultaten van vandaag:
- Voor het eerst kon ik me weer wassen in de badkamer. Op de rolstoel, maar toch.
- Weer met smaak gegeten.
- Heen en terug gelopen langs een brug.
- De knie tot zo'n 45 graden gebogen.
Het lopen gaat het moeilijkst. Lopen en staan zijn zwaar voor het geopereerde been en ook voor het andere. Die was sowieso al minder sterk en krachtig. Twee dagen rust voel ik meteen aan de verminderde spierkracht.
Oefenen, oefenen ...

Reacties

Dat geeft de burger moed.... zelf wassen, stukje lopen en een buiging van 45 gr. Da's al de helft van wat het minimaal moet worden. Nu moeten er natuurlijk heel veel loopkilometers volgen.
Sterkte en hou vol met oefenen!

Ha Aly,

Ik heb net met het thuisfront gebeld om te horen hoe het met je gaat. Alles naar verwachting geloof ik?
Waar ik nou benieuwd naar ben: kun je een beetje fatsoenlijk slapen op zo'n kamer met andere "wildvreemde" mensen. Of betreft het hier rustige niet-snurkers? Als het nou voor 1 nachtje was, maar een week! Niks voor mij.
Nou, laat je knieën maar flink wapperen, dan zien we je binnenkort weer in levende lijve.

Groet'n ût Grunn'n,
Annette

[ terug naar alle artikelen ]

omslag195.jpg