[ informatie ]

knie.nl
jointcare.nl
(informatie/patiƫntenforum)

xmlfeed.jpg

[ 13 07 2009 ]
Naar de brievenbus

In sommige kleine dorpen op het groninger platteland beperkt de status van de plaatselijke brievenbus zich tot 'buslichting tijdens bestelling'. Dat geldt ook voor ons dorp. Ik weet nooit zeker wanneer de bus gelicht wordt.
Het komt dan ook vaak voor dat ik aan het eind van de middag naar het volgende dorp fiets omdat daar een brievenbus hangt die pas na 18.00 uur wordt gelicht.
Toen ik gisteren een knieboek naar de brievenbus bracht, moest ik er aan denken dat mensen die het boek bestellen niet weten dat ik meestal 4 kilometer heen en terug fiets om het boek op de post te doen. Behalve dat ik het boek graag zo snel mogelijk wil toesturen, betekent elk besteld boek op die manier ook een kleine training voor de spieren.
Zo draagt iedereen die Stilstaan bij een nieuwe knie bestelt er aan bij dat ik even vol op de trappers ga. Voor een nieuwe knie blijft trainen belangrijk, ook als is hij al een paar jaar oud.

omslag195.jpg