[ informatie ]

knie.nl
jointcare.nl
(informatie/patiëntenforum)

xmlfeed.jpg

[ 24 07 2007 ]
Zojuist verschenen

Stilstaan bij een nieuwe knie. Een bundel ervaringen van 20 weken voor de knieoperatie tot zo'n 20 weken erna. Het boek is gebaseerd op de artikelen die tussen februari en november 2006 op knieblog zijn verschenen. Ik heb de teksten geschikt gemaakt voor een gedrukte versie en aangevuld met interessante informatie en tips voor mensen met een knieprothese (in het vooruitzicht). Het resultaat is een leuk boek, vol informatie en ervaringen. Voor iedereen die wil weten hoe het is om een knieprothese te krijgen.
Een uitgebreide inhoudsopgave staat in het bericht hieronder.
Om een indruk te krijgen: download hier de pagina's die betrekking hebben op 3 weken voor de operatie en 7 weken erna.
ISBN 978-90-812003-1-8 Formaat: 16 x 21 cm; 72 pagina's.

Bestelinformatie
Het boek is te bestellen door 12,- euro (incl. verzendkosten) over te maken op bankrekening 4193138 t.n.v. A. Pepping, Thesinge. Vermeld 'Knieboek' en uw naam en adres. Zodra het bedrag binnen is, wordt het boek toegezonden.

Reacties

Hoi Aly,
Hartelijk dank voor je boekje! Ik kreeg het zaterdagmorgen en heb het in een ruk uitgelezen!
Lekker helder geschreven en voor mij heel herkenbaar!
Mocht ik vrienden etc. tegenkomen die ook onder het mes moeten dan zal ik je boekje van harte aanbevelen!
Groeten van Coby

Hallo Aly,
Hartelijk dank voor je mooie boekje.
Het ziet er zeer verzorgd uit en leest erg prettig. Maar dat had ik je ook al wel eens willen zeggen over de Knieblog. Je hebt gewoon een heel plezierige schrijftrant, waardoor informatie niet op een droge manier tot je komt, maar heel gemakkelijk.
Voor veel mensen, die in hetzelde schuitje zitten / komen een aanrader.
Een vriendin van mij heeft zich inmiddels ook op de Knieblog geworpen, want zij is rond de jaarwisseling aan de beurt voor een nieuwe en wil ook een beetje voorbereid zijn.
Veel groeten, Toos

Dag Aly,
In een adem "Stilstaan bij een nieuwe knie" gelezen.
Informatief en met humor, chapeau!
Groeten van Gerda

Ik kreeg de tip van deze weblog van de stichting Patientenbelangen Orthopaedie.
Ik zit in week -1, heb het boekje zojuist besteld en hoop dat ik het heb voordat ik naar het ziekenhuis (in Spanje) ga. Week -3 met te veel willen lopen herken ik, en ook het artikel over pijn zal ik onthouden...... Sucses met het boekje, ik ga zeker in Spanje reclame maken

Dag Margo, Het boek is onderweg. Ik wens je veel sterkte in het ziekenhuis en een voorspoedig herstel! Hartelijke groet, Aly

Hoi Aly,
Ik heb je boekje net bestelt
Ben zeer benieuwt naar de inhoud!
lieve groet van Addie

Dag Aly,
Bedankt voor het snelle verzenden van je boekje.
En i.d.d. wat staan er nuttige tips in. Heel herkenbaar de pijn.
Het leest erg makkelijk en ik lees en herlees!
Ik hou je op de hoogte.
Hartelijke groet van:
Addie

Hai Aly,

Net te horen gekregen dat er aan die knie van mij niets meer te doen valt (en ik ben pas 44...deze keer té jong). Ik heb allerlei pagina's op internet bekeken, deze vind ik veruit de duidelijkste (vanuit het oogpunt van een patiënt gezien). Zal je boekje net zo herkenbaar en makkelijk te lezen zijn? Ik ben benieuwd en wacht het af.

Heel veel groetjes
Reyka

Dag Reyka,
Het is geen prettig bericht om te horen dat er aan je knie niets meer te doen valt om de klachten te verminderen. Dan ga je je afvragen: wat kun je nog, hoeveel last/pijn heb je en hoe lang kun je het nog uitzingen tot een nieuwe knie. Dus eigenlijk: waar ligt je grens?
Ik denk dat je zeker iets aan mijn boekje kunt hebben. Op de website staan een paar stukjes over de maanden voor de operatie, in het boekje gaan zo'n 25 pagina's over die periode.
Van mensen die het boekje gelezen hebben, hoor ik dat het heel herkenbaar en prettig te lezen is. Zowel vanwege de onderwerpen die aan de orde komen als door de lengte van de stukjes. De stijl van het boekje komt overeen met de artikelen op de website.
Uit ervaring weet ik dat het horen en lezen van ervaringen van anderen helpt om te accepteren dat een nieuwe knie een oplossing kan zijn voor de klachten die je hebt.
Ik wens je veel sterkte de komende tijd. Als je het boekje inderdaad bestelt, stuur ik het toe zodra de betaling binnen is. Meestal op dezelfde dag.
Hartelijke groet, Aly

Goedemiddag,
Ik heb net het boekje besteld en het geld overgemaakt.
Ik heb het besteld voor mijn vader. Een nieuwe knie is zijn laatste hoop na een ernstig ongeluk. Hij heeft al 2 jaar vreselijke pijn en loopt nog geen cm zonder krukken..
Ik hoop dat een nieuwe knie eindelijk helpt, hij staat op de wachtlijst..

Alvast bedankt, ik ben erg benieuwd..
Groetjes, Audrey Weel

Beste Audrey,
Ik zie dat het geld is bijgeschreven en doe het boek morgen op de post.
Ik hoop dat je vader er iets aan heeft!
Bedankt voor je bestelling,
Met vriendelijke groet, Aly

Goedemorgen, heb het boekje zojuist besteld omdat ik eindelijk op korte termijn een nieuwe knie ga krijgen. Eerst rechts, daarna is links aan de beurt. Ben benieuwd naar het boekje!

De inhoud van het boekje komt in grote lijnen overeen met de werkelijkheid. Mijn nieuwe knie is inmiddels geplaatst en ik heb absoluut geen spijt van de operatie. Hoop dat de operatie van de linker knie over enkele maanden net zo soepel gaat verlopen

[ terug naar alle artikelen ]

omslag195.jpg