[ informatie ]

knie.nl
jointcare.nl
(informatie/patiëntenforum)

xmlfeed.jpg

[ 8 07 2006 ]
Dag 9

Weer thuis! Vanochtend heb ik met de fysiotherapeut nog opstap en drempel geoefend. Toen ik dat onder de knie had stond niets me meer in de weg om het ziekenhuis te verlaten. Het is heerlijk om weer door het huis te lopen, vertrouwde geluiden te horen, de tuin in te gaan.
De zwelling van de knie is nog niet veel minder geworden. Die zal vanzelf afnemen in de komende weken. Regelmatig de voeten optrekken stimuleert dat proces. Dat is de boodschap die ik meekrijg. Maar thuis probeer ik er meer vaart achter te zetten. Ik haal koolbladeren en arnica uit de kast. Baat het niet ...

Reacties

Toevallig kwam ik op deze site terecht.Geweldig wat een informatie.Laat ik die nou net nodig hebben!Op dinsdag 18 juli krijg ik ook een kunstknie.En wat fijn Aly ,dat je weer thuis bent.Mijn orthopeed zei trouwens, dat het ziekenhuisverblijf 5 á 6 dagen zou duren. Volgens mij moet ik veel meer thuis revalideren.Ik wacht wel af. Ben allang blij, dat het nu eindelijk zo ver is.Ik wens jou in elk geval nog een heel voorspoedig herstel toe.Doe je best!

Welkom thuis!
Ja, lekker, hè, weer in je eigen sfeertje te zijn. 9 Dagen is ook best lang. Ik ging op dag 4 (incl. operatiedag) al weer naar huis, maar vond het ook heerlijk om weer thuis te zijn.
Over die zwelling van je knie gesproken: ja dat wordt natuurlijk minder, maar als je net als ik iets te veel gaat belasten, is het er ook zo weer. Ik moet nu even kalm aan doen en nog vaak met de benen omhoog gaan zitten. Dus forceer maar niets, want dat werkt averechts.
Veel succes met elk stapje voorwaarts!
Toos

Dag aly,

We hebben je afgelopen zaterdag gemist. Hopelijk gaat het vandaag weer een "stapje" beter. Geniet van de tuin en tot gauw,

susan

[ terug naar alle artikelen ]

omslag195.jpg